Beskrivning

**EA Sports NHL 24 (Nordic) - PlayStation 5**

EA SPORTS NHL 24:s helt nya spelfunktioner ger liv åt autentisk action på isen. Upplev spänningen och tröttheten i ett högtrycksspel med Exhaust Engine, där ihållande tryck i anfallszonen leder till nya spelförändrande effekter som målvaktströtthet som saktar ner målvaktens reaktionstid ju mer de slits av offensiva aktioner; ändra momentum med fysikbaserad kontakt när du krossar glaset och skickar spelare till bänken med stora kroppskontroller; och få oöverträffad spelarstyrning med det nya Vision Passing System och Total Control Skill Moves.

Chel är mer uppkopplat än någonsin med cross-play i alla lagspelslägen online, tillsammans med HUT Moments, som låter dig återskapa klassiska ögonblick i hockeyhistorien och dagens största matcher. Flex Moments ger ett extra lager av autenticitet och introducerar 75+ nya målfiranden, och en helt uppfräschad presentation kompletterar en förbättrad publikatmosfär som gör att det känns som om du är på matchen när du spelar.

EA SPORTS NHL 24:s helt nya spelfunktioner ger liv åt autentisk action på isen
Upplev rusningen och tröttheten i en match med högt tryck med Exhaust Engine, där ihållande tryck i anfallszonen leder till nya spelförändrande effekter
Chel är mer uppkopplat än någonsin med cross-play i alla lagspelslägen online, tillsammans med HUT Moments, som låter dig återskapa klassiska ögonblick i hockeyhistorien och dagens största matcher
Flex Moments introducerar 75+ nya målfiranden, och en helt uppfräschad presentation kompletterar en förbättrad publikatmosfär som gör att det känns som om du är på matchen när du spelar spelet.

* 399:-
* Skick: Nyskick

Objektnr 634145105

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 18:47

**EA Sports NHL 24 (Nordic) - PlayStation 5**

Såld för

399 kr
Annonsen är avslutad

Waingro82

Habo, Sverige

5.0

Waingro82

Verifierad

Toppsäljare

370 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?