Beskrivning

En fin jacka från Fjällräven Kiruna Padded Parka dammodell i storlek XL i färgen svart. Jackan är i princip ny. Använd en gång ute mindre är 3 timmar. Så den är 99% ny! Säljer pga. att jag har köpt en till på samma modell med annan färg.

Inköpspris 4 000 kr.

Lång, lätt fodrad vardagsparkas i vädertålig G-1000-väv för de kallare delarna av året. Välsittande med reglerbar midjevidd och skönt värmande huva.

Vid ev. frågor, eller om du är osäker på varorna så ta gärna kontakt med mig först innan du köper :)

—————-
Beskrivning

Lång, lätt fodrad vardagsparkas med fast justerbar huva. Sydd i slitstark G-1000 Original som står emot vind och väta, med insida av återvunnen polyamid. Syntetfyllningen G-Loft Supreme ger skön extra värme, även i fuktig kyla. Perfekt som vardagsjacka under de kallare delarna av året, och det tåliga yttermaterialet gör att den passar även på skogspromenaden. Modellen är lång för att värma över bak och lår och dragkedjan framtill är tvåvägs, med skyddsklaffar på både insidan och utsidan för att stoppa kyliga vindar. Det finns en bröstficka och två handfickor, alla med dragkedjor. Midjans vidd kan justeras med knappar baktill i ryggen. Justering med tryckknappar i ärmslut. Jackan kan impregneras med Grönlandsvax för extra skydd mot vind och väta.

Objektnr 633395345

Visningar 144

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 20:41

Fjällräven | Kiruna Padded Parka | strl XL

Pris

2 500 kr

as_default

Oxelösund, Sverige

5.0

as_default

Verifierad

Toppsäljare

465 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket