Beskrivning

När du vinner/köper från mig får du all betalningsinformation direkt i vinnarmailet och du kan även betala direkt via Tradera.

Nu rensar jag i garderoben efter viktuppgång. Dessa supersnygga RVRC friluftsbyxor har använts färre än 10 ggr. Storleken är Medium.
Färgen är snyggt grön, med snygga men neutrala kontraster mellan olika material och tråd.
Fint skick, ser inga skador!
Nypris: 1149 kr


Infotext från Revolution races hemsida:
Våra mest slitstarka friluftsbyxor, med praktisk ventilation och förstärkningar för ett maximalt skydd mot slitage.


  • Förstärkta över lår, benslut, och stuss
  • 4-vägsstretch över insida lår och knäveck
  • Fickor för knäskydd
  • Förböjda knän
  • Justerbara med knappar vid benslut
  • DWR-behandlade för extra vattenavvisning

Pro-funktioner


  • Kängkrokar vid benslut
  • Lårventilation med dragkedja

RVRC GP Pro Pants är ett par riktigt slitstarka, multifunktionella friluftsbyxor framtagna för att stå emot hårt klimat. De är framtagna i ett flourkarbonfritt Hypershell® material och är både vind- och vattenavvisande. Slitstarka förstärkningar över knän, benslut och stuss ger ett ökat skydd mot yttre slitage, medan 4-vägsstretchpaneler upptill, på insida lår och i knävecken ventilerar och ger en fantastisk komfort. Lårventilationen med dragkedja kommer väl till hands vid mer ansträngande aktiviteter.

Knäna är förböjda och försedda med fickor för knäskydd, och byxan har sex fickor för praktisk förvaring av personliga tillhörigheter. Bensluten är elastiska och justerbara med knappstängning för en bekväm passform. Sammanfattningsvis är RVRC GP Pro Pants perfekt för vandring och andra högintensiva utomhusaktiviteter, med en enastående balans mellan funktionalitet, slitstyrka, ventilation och bekvämlighet.


Rök- och parfymfritt hem med pälsdjur. Om det inte står något annat så är kläder jag säljer alltid i fint, använt skick. (Utan skador, hål, fläckar eller liknande.) Jag synar allt jag säljer noga och skriver tydligt om det finns något att anmärka på. Står det inte annorlunda är skicket alltså alltid felfritt men begagnat.
Jag samfraktar alltid! När du vinner en auktion från mig får du all info i vinnarmailet och kan betala direkt via Tradera. Jag har varit medlem på tradera i över 15 år. Jag är en trygg och stabil säljare och hoppas vi ska få en fin affär där vi båda är nöjda!

Objektnr 633427558

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:23

Friluftsbyxor Revolution Race RVRC GP Pro Pants stlk Dam Medium Vandringsbyxor

Såld för

295 kr
Annonsen är avslutad

KJick

Hökerum, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 195 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?