Beskrivning

Komplett och i fint skick!
Engelska instruktioner.

Scout från Oink Games.

Plötsligt har du blivit utsedd till ledare för en cirkus. Med hjälp av medlemmarna i din cirkus måste du sätta samman en show som slår dina rivaler.
Alla i din cirkustrupp har en specifik roll. För att fylla luckorna i din egen cirkus, försök att rekrytera medlemmar från andra cirkusgrupper!

På din tur kan du genomföra en "Show" med din starkaste cirkusmedlemskombination eller "Scouta" kort från spelplanen och lägga dem till din hand. Varje medlem har två förmågor (siffror), och det är upp till dig att bestämma vilken roll du vill lägga till i din cirkustrupp.

Med bara en extra person kan du utlösa en otrolig kedjereaktion som hjälper dig skapa en show som ingen annan cirkus kommer att kunna överträffa. Slåss med dina nuvarande medlemmar? Eller kommer du att vänta och försöka rekrytera andra? När du kommer in i svängen kommer detta snabba kortspel att få dig att känna dig som att du är på elden!

Ett mästerverk av brädspelsdesignern Kei Kajino, "SCOUT"! Vid lanseringen såldes spelet slut på den japanska mässan Game Market. Dessutom har spelet en hög betyg på 7,3 på Board Game Geek (per 2021/9).

Kommer du att spela dina kort eller dra tillbaka dem? Med begränsningen att inte kunna ändra ordningen på din hand, spela kort och scouta spelplanen för att koppla ihop och förstärka siffrorna i din hand.

Rekommenderad ålder: Från 9 år | Antal spelare: 2-5 | Speltid: 20 min | Regelspråk: Engelska

—————————————————————————

• Skicka ett meddelande om du har frågor eller önskar se fler bilder.

• Titta även på mina andra auktioner. Jag samfraktar gärna (max 7 dagar mellan köp).

• Betalning måste ske inom 7 dagar via Traderas betaltjänst. Om du vill vänta längre med betalning, vänligen kontakta mig innan du lägger bud eller köper.

• Jag skickar alltid inom 3 dagar efter mottagen betalning. I vissa sällsynta fall kan det ta längre tid. Hör gärna av dig om det är brådskande.

Objektnr 633425087

Visningar 193

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 10:15

Scout sällskapsspel av Kei Kajino - Kritikerpris 2022

Slutpris

|

120 kr

Auktionen är avslutad

EnGyroz vann auktionen

alexzien

Borås, Sverige

5.0

alexzien

Verifierad

Toppsäljare

1 508 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?