Beskrivning

Knappt använd air fryer

Ninja Foodi Dual Zone airfryer AF300EU erbjuder nästan oändliga matlagningsmöjligheter. Med 6 anpassningsbara alternativ och synkfunktion kan du laga två olika måltider samtidigt, med lite eller ingen tillsatt olja.

Effekt
Vissa dagar har du bara inte tid att stå och vänta på att skålen värms upp. Med kraften på 2400 watt kan du njuta av stekt mat, även när du är pressad för tid.

Matlagningslägen
Välj ett av de sex tillgängliga alternativen för perfekt resultat - Max Crisp, Roast, Bake, Reheat, Dehydrate eller Air Fry.

Dual Zone
Med Ninja Foodi Dual Zone airfryer kan du laga två måltider samtidigt med olika temperatur, tid och inställningar. Den har två separata matlagningslådor som kan synkroniseras så att du kan servera båda måltiderna samtidigt.

Synkfunktion
Synkfunktionen låter dig laga två olika måltider samtidigt och servera dem på samma gång.

Matchfunktion
Med matchfunktionen kan du laga mat för hela familjen samt gäster - du kan använda båda matlagningslådorna samtidigt med samma program-, temperatur- och tidsinställningar.

Hög kapacitet
Apparaten har 7,6 liters kapacitet och två separata lådor.

Lättanvänd
Apparaten är utrustad med en digital kontrollpanel som visar de valda inställningarna, och hur mycket tid som är kvar. Den är enkel att rengöra tack vare diskmaskinssäkra nonstick-delar.

Objektnr 632568787

Visningar 136

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 10:01

Air fryer

Utropspris

|0 Bud

1 700 kr

Auktionen avslutades utan bud

Rory44

Märsta, Sverige

4.8

Verifierad

18 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?