Beskrivning

Lugna och återställ huden genom återfuktning med Rodial Dragon's Blood Cleansing Water, ett milt, micellärt rengöringsvatten som inte behöver sköljas av.
Det lugnar huden och lindrar rodnad. Ett uppfriskande rengöringsvatten som verkar lugnande, återfuktande och utfyllande på uttorkad hud för att minska förlust av elasticitet, slapp hud och andra ålderstecken. Rengöringen ger en svalkande känsla på huden och avlägsnar makeup, överflödiga oljor och orenheter för ett friskt och strålande resultat.
Dragon’s Blood (ett rubinrött naturligt trädharts med överlägsna återfuktande och antiinflammatoriska egenskaper) lugnar irritation med hjälp av rosenvatten, medan vitamin B3 ger energi och synbart gör huden ljusare samt korrigerar pigmentering.
Rengöringen återfuktar torr, uttorkad hud med hyaluronsyra och kapslar in fukten för att förhindra fuktförlust.
Huden blir fyllig, slät och fast och strålar med lyster.

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 607602563

Visningar 353

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Rodial dragons blood cleansing water 100 ml OANVÄND!

Pris

169 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 030 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?