Beskrivning

Skäm bort dig själv med den läckra ögonskuggspaletten ZOEVA Cocoa Blend Voyager Palette. Denna ögonskuggspalett i resestorlek ger dig mer njutning än din favoritdessert! Ett urval av varma, lyxiga nyanser som piffar upp din ögonmakeup med glöd och passion.

ZOEVA-paletten innehåller sex otroligt användbara skuggor som alla har en rik, sammetsmjuk konsistens som inte lägger sig i veck eller färgar av sig när de appliceras på ögonlocket. De mångsidiga skuggorna i ett urval av matta, sammetsglansiga och skimrande nyanser ger intensiv färg i ett enda svep som enkelt kan tonas ut för att skapa en sotad, utsuddad finish.

”Pure Ganache” ger hyn en härlig nyans av brunbränd kola med en eldig, strålande effekt. ”Bitter Start” förstärker och ljusar upp området runt ögonen för en förstorande effekt, medan ”Freshly Toasted” med sin överdådiga nyans av mörk choklad ger omedelbart djup och textur. Släpp loss kreativiteten i dig och låt den glänsa fritt med denna ögonskuggspalett i resestorlek med en eldig mix av häftigt fräsande nyanser.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 633416916

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 20:18

Zoeva cocoa blend 6 pan eyeshadow palette HELT NY!

Slutpris

|

75 kr

Auktionen är avslutad

lockergirl vann auktionen

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 030 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?