Beskrivning

av Johannes Källström

ny, oanvänd.

Massolit förlag, 2010. kartonage, inbunden, hårda pärmar, skyddsomslag. 368 sidor. format: 23,5 cm x 16 cm. språk: svenska.

Vid frågor tveka inte skicka ett mejl genom att trycka på " ? Ställ en fråga till säljaren " på annonssidan.

Tiderna är svåra. Industrin lägger ner och den lilla orten i skogen hotas av undergång. Svea, ortens kommunalråd, famlar efter halmstrån. Ett samarbete med bygdens förlorade son Oscar Vigelius, numera designer med världsrykte, ska gjuta nytt liv i näringslivet och mod i invånarna. Men Vigelius kommer inte ensam. I hans kölvatten följer ond bråd död, människor försvinner spårlöst och någonting illavarslande rör sig i det lilla samhället. Någonting alldeles under ytan. Kriminalkommissarie Owe Tycho kallas in, men det som börjar som en vanlig mordutredning förvandlas snart till en kaotisk kamp på liv och död. Owe står ansikte mot ansikte med nattsvarta krafter och i sin strävan att stoppa dem ställs han inför ett till synes omöjligt val. Offerrit är en berättelse om gott och ont, om människans bräcklighet, och frågan om vad i livet som är värt att ge upp allt för.

Det blir skrymmandepost för bokens paketets höjd blir mer än 3 cm. I fraktpriset ingår förpackning, hantering och mm.

International buyers are accepted.

Kolla gärna på mina andra annonser. Jag sampackar böckerna köptes under samma dag. om du tänker köpa flera då tveka inte meddela mig så jag kan vänta tills ditt senaste köp. Men du måste meddela mig detta efter ditt första köp, dvs innan jag packar dagens sålda böcker. Jag kan vänta tills din lön/pension om du meddelar!

Jag reserverar mig för eventuella fel i annonsen!

Objektnr 619957369

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Offerrit en annorlunda berättelse om besatthet Johannes K

Pris

25 kr

rare

Nödinge, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

3 385 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?