Beskrivning

Miniserie: Chesapeake Shores (4)

En Chesapeake Shores-roman

Det finns drömmar som är värda att kämpa för ...

Ännu en gång tar bästsäljande författaren Sherryl Woods oss med till det lilla samhället Chesapeake Shores, i en berättelse fylld av värme.

Heather Donovans dröm om ett hem och en familj känns obarmhärtigt nära när hon slår sig till ro i Chesapeake Shores. Hon och hennes lille son välkomnas med öppna armar av den högljudda och kärleksfulla släkten O'Brien. Men att ta emot släktens stöd verkar få sonens pappa, Connor O´Brien, att dra sig undan allt mer. Hans föräldrars skilsmässa och den framgångsrika karriären som skilsmässoadvokat har gjort att han tappat tron på äktenskapet.

Sedan händer plötsligt något som förändrar allt. Kan tanken på en framtid utan Heather få Connor att se på kärleken och karriären med nya ögon? Heather är just på väg att ge upp sina gamla drömmar – den om kärlek och familj, men också den om Driftwood Cottage, huset som hon i hemlighet önskar var hennes. Det kommer att behövas mycket övertalning – och en hel del hjälp från familjen O´Brien – för att få Heather att förstå att vissa drömmar är värda att kämpa för.

Baksidestext

Med oförglömlig värme och charm välkomnar Sherryl Woods oss tillbaka till staden Chesapeake Shores.

Heather Donovans dröm om ett hem och en familj känns nära när hon slår sig till ro i Chesapeake Shores. Hon och hennes lille son välkomnas med öppna armar av pojkens pappas släkt, OBrien. Men uppståndelsen får Connor OBrien att dra sig undan allt mer. Hans framgångsrika karriär som skilsmässoadvokat har gjort att han tappat tron på äktenskapet.

Sedan händer plötsligt något som förändrar allt. Kan tanken på en framtid utan Heather och sonen få Connor att se på kärleken med nya ögon? Heather i sin tur är just på väg att ge upp sina drömmar om kärlek och familj. Och det kommer att behövas mycket övertalning för att få Heather att förstå att vissa drömmar är värda att kämpa för.

Antal sidor 358
Språk Svenska
Förlag Harlequin
Utgivningsår 2017
Vikt 500 g
ISBN 9789150924619

Kika gärna in på mina andra auktioner
Vid köp av fler auktioner samfraktar jag så att frakt kostnaden ska bli så billig som möjligt.

Objektnr 634559506

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 18:13

Sherryl Woods Drömmen om Driftwood Cottage Pocket

Utropspris

|0 Bud

45 kr

Slutar om

Sussie_2023

Forsheda, Sverige

Sussie_2023

Verifierad

15 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?