Beskrivning

ALGIZ Transfer stickers 10x

Stickern är i tre lager
Bakgrund
Runan
Plastfilmen över

Skyddande runa

Algiz är en runa i det äldre futhark runalfabetet, som användes i germansk och nordisk kultur under vikingatiden och tidig medeltid. Den har formen av en uppåtsträckande gren eller människoarmar som lyfts uppåt i en gest av beskydd och välsignelse. Runan har flera namn, inklusive Elhaz eller Eolh, och dess betydelse är ofta associerad med skydd och försvar.

Symbolik och Betydelse: Algiz är djupt rotad i naturen och symboliserar ofta en koppling till det vilda, till djuren och till de naturliga krafterna som omger oss. Den har också en stark koppling till idén om livskraft och andlig växt. I många moderna tolkningar anses Algiz vara en kraftfull symbol för att skapa en skyddsbarriär mot negativa energier eller faror.

Andlig Bakgrund: Andligt sett representerar Algiz en uppmaning till högre medvetenhet och ett vakande sinne. Den uppmanar till att vara på sin vakt och beskyddad men också öppen för andlig vägledning och insikter.

Användning i Modern Tid: I moderna esoteriska traditioner och nyhedendom är Algiz en populär symbol för amuletter och tatueringar som representerar skydd och förbindelsen med det gudomliga. Den är även en inspiration för meditation och rituella sammanhang där man söker personlig styrka och skydd.

När du använder Algiz som en bakgrund på en webbsida eller i något annat sammanhang, kan det vara ett sätt att påkalla och påminna om dess kraftfulla symbolik och de värderingar den representerar. Det kan fungera som en visuell påminnelse om personlig styrka, skydd och harmoni med naturen och med den egna andliga vägen.

1. Bakgrunden tas bort
2. Runan sätts fast och trycks dit lätt med fingret
3. Plastfilmen över dras bort

Hör av er om annat antal eller frågor uppstår!

Objektnr 632003787

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 20:11

ALGIZ Transfer stickers 10x

Pris

259 kr

Sedan2003

Mörbylånga, Sverige

4.7

Verifierad

789 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?